Student/skole

Vi ønsker å ha tett kontakt mot skole og studenter som vil vite mer om anleggsbransjen, og om hvilke muligheter som finnes i vår bedrift. Studenter på videregående skole som utdanner seg for å bli fagarbeidere kan søke om lærlingeplass hos oss. Sommerjobber for VGS studenter er forbeholdt aktuelle lærlinger som starter opp i Lære for Hæhre samme år.

Vi ønsker også kontakt med bachelor og masterstudenter som ønsker sommerjobb for å praktisere innenfor fagområdene som er en del av vår virksomhet.

Utplassering

Elever som går VG2 anleggsteknikk, VG2 betong og mur eller VG2 automatisering kan søke om utplassering hos oss. Vi kan tilby utplassering innen fagområdene vei- og anleggsfag, betongarbeider, fjell- og bergverk i dagen, automatiseringsfaget og i tunnel. Under utplassering får du muligheten til å bli kjent med både oss og bransjen.

Du kan lese mer og søke om utplassering HER.

 

Studentoppgaver

Ønsker du å skrive oppgave med oss? Send en søknad til hr@akh.no med info om studiet du går, hvilket tema du ønsker å skrive om, eventuell problemstilling og om det er prosjektoppgave, bachelor- eller masteroppgave.