Tunnel

Som Norges største entreprenør innen tunnelbygging, leverer vi omfattende løsninger for tunnel- og fjellanlegg over hele landet. Vi sikrer profesjonell oppfølging i alle faser av tunnelprosjekter, fra planlegging og utvikling til ferdigstilling. Vårt dyktige team av ingeniører, geologer og tunnelarbeidere har gjennom flere tiår gjennomført noen av de mest komplekse og krevende tunnelprosjektene i Norge.

Landsdekkende Tunnelentreprenør

Vi har bred erfaring med både store og små tunnelprosjekter over hele Norge. Vi dekker alle aspekter av tunnelarbeid, inkludert planlegging, prosjektering, sprenging, utgraving, sikring og ferdigstillelse, alltid med fokus på kvalitet og sikkerhet. Vårt mål er å bygge trygge og holdbare tunneler som møter dagens og fremtidens behov.

 

Trygt Hjem – Sikkerhet i Fokus

Sikkerhet er vår høyeste prioritet i alle tunnelprosjekter. Vi implementerer strenge sikkerhetsprotokoller og omfattende opplæringsprogrammer for å beskytte våre ansatte og underleverandører. Vårt mål er null skader, og vi jobber systematisk med å identifisere og eliminere risikoer i alle faser av tunnelbygging.

Møt anleggsleder Eirik

Anleggsleder tunnel Hæhre Entreprenør

Anleggsleder tunnel Hæhre Entreprenør

Anleggsleder Eirik Luitjes Hansen (30) er ny i rollen som anleggsleder og bringer med seg stor entusiasme for tunnelbygging. «Å se tunnelen ta form har vært en utrolig givende opplevelse,» sier Eirik. «Bak hver eneste meter og stein står dyktige fagfolk med høy arbeidsmoral og pågangsmot.»

Eirik fremhever det sterke samarbeidet og lagånden som kreves for å lykkes i tunnelprosjekter. «Det er fantastisk å se hvordan vi sammen, på tvers av avdelinger, bidrar til å skape noe viktig for samfunnet.» Eiriks dedikasjon til sikkerhet og kvalitet, kombinert med hans entusiasme for tekniske utfordringer, gjør ham til en verdifull leder i tunnelbransjen. Han ser frem til å bidra til flere vellykkede prosjekter i fremtiden.